Inredningsarkitekter sökes till Stockholmskontoret

Vi behöver förstärka vårt team med handläggande och medverkande inredningsarkitekter i Stockholm.

I nära samarbete med våra beställare formger och utvecklar vi arbetssätten på moderna kontor och många andra spännande projekt. Vi tar ansvar för helheten och skapar hållbara miljöer. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och vara med att forma vår framtid.

Tema, ingår i Projektengagemang, i dagligt tal PE som är en multidisciplinär konsultkoncern inom samhällsbyggnad och industri. Hos oss arbetar arkitekter, ingenjörer, projektledare och specialister. Tillsammans skapar vi värde för våra kunder och för samhället i stort.

Vi söker både dig som handläggande inredningsarkitekt med minst 3 års erfarenhet och dig som har arbetat som medverkande under några år. Du är driven, har höga ambitioner och vill utvecklas i din yrkesroll. Vi värdesätter att du är en lagspelare med hög servicenivå såväl mot kund som inom företaget.

Välkommen med din ansökan. Vi intervjuar löpande. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor, hör av dig till [email protected]

Temagruppen är

en del av PE

Vi förnyar oss lite

Nu är vi nämligen en del av PE, vilket innebär att du får tillgång till ännu mer kompetens inom samhällsbyggnad och industri. Välkommen till pe.se om du vill veta mer.

Nu får du tillgång till ännu bredare kompetens. Läs mer på pe.se