Solcellsprojekt vinner hedersomnämnande för Årets prestation 2016

För sin satsning av förnyelsebar energi och solceller vid Karolinska Universitetsjukhuset i Huddinge, Södertälje sjukhus och Danderyds sjukhus har Locum tagit hem Årets Solenergipris 2017 i kategorin Årets prestation 2016. Tema har medverkat i solcellsprojektet i rollen som arkitekt.

I januari 2016 fick Tema i uppdrag att medverka i Locums miljösatsning med att förse Huddinges, Södertäljes och Danderyds sjukhus med solceller. I Temas uppdrag ingick, förutom viss inventering, att ta fram bygghandlingar, förfrågningsunderlag, taksäkerhet, samordning och relationshandlingar.

Satsningen på förnyelsebar energi och solceller på sjukhusen har nu vunnit hedersomnämnande Årets solenergipris 2017 i kategorin Årets prestation 2016 som utdelas av Svensk solenergi.

– Solcellsprojektet löpte helt friktionsfritt med en positiv och stark konsultgrupp som förvaltades väl av Locum. Vi hade riktigt kul på våra projekteringsmöten i detta miljömässigt hedervärda projekt, säger Bengt-Olov Berggren, arkitekt på Tema.

Locum uppmärksammar priset