Varierad och dynamisk miljö

Swedavia, Stockholm

  • Kund:Swedavia
  • Tjänster:Inredningsarkitektur
  • Omfattning:650 medarbetare
  • Kontakt:Karolina Hammar
  • Projekttid:2016-2017

Swedavia gav Tema i uppdrag att skapa ett formstarkt huvudkontor och en gemensam mötesplats för medarbetare, partners och besökare. Cirka 650 medarbetare som tidigare var lokaliserade på nio olika adresser skulle flytta samman i ett modernt kontor i tre plan i anslutning till Arlanda Airport.

Resultatet blev inspirerande och varumärkesbyggande lokaler som uppmuntrar till samverkan. Arbetsplatserna är planerade efter ett aktivitetsbaserat arbetssätt, där man väljer plats beroende på arbetsuppgift och aktivitet. Swedavias värderingar återspeglas i inredning och gestaltning med hjälp av ljussättning, färgkombinationer och materialval.

Swedavia som flyttade in i sitt nya kontor i maj 2017 är nöjda med resultatet. Kontoret nominerades till tävlingen ”Sveriges Snyggaste Kontor 2017”.

”Cirka 650 medarbetare har samlokaliserats i ett modernt aktivitetsbaserat kontor i tre plan med en gemensam stor ljusgård.”

Temagruppen är

en del av PE

Vi förnyar oss lite

Nu är vi nämligen en del av PE, vilket innebär att du får tillgång till ännu mer kompetens inom samhällsbyggnad och industri. Välkommen till pe.se om du vill veta mer.

Nu får du tillgång till ännu bredare kompetens. Läs mer på pe.se