Starka tillsammans

Tema är en stark organisation – anpassad för att kunna erbjuda bästa möjliga lösningar till våra kunder. Vår samlade kompetens gör oss till en effektiv leverantör och en attraktiv arbetsplats.

Vi erbjuder tjänster inom arkitektur, landskapsarkitektur, inredningsarkitektur, stadsbyggnad, visualisering och besiktning. Traditionellt har företag i vår bransch delat upp sig i olika fack. Vi har sedan starten valt att samarbeta tätt mellan olika yrkeskompetenser. Det leder till ett bättre resultat för dig som kund, och att vi lockar till oss skickliga medarbetare.

När du samarbetar med oss får du tillgång till alla våra medarbetare, oavsett var du finns i Sverige eller vilket affärsområde som är aktuellt. Vi har bredd för att kunna ta ansvar för helheten. Organisationen är anpassad för att erbjuda dig rätt kompetenser för ditt uppdrag.

Vår företagskultur känns när du samarbetar med oss, och syns rent konkret genom hur vi är organiserade. Tema är ett väl sammansvetsat aktiebolag med kontor i Stockholm, Uppsala, Visby och Malmö. Samarbete, kreativitet och engagemang är grunden till vårt arbete och goda resultat.

Tema är en del av Projektengagemang sedan augusti 2016. Projektengagemang grundades 2006 och har sedan dess vuxit till ett av Sveriges största konsultkoncerner inom arkitektur och teknik. Temas juridiska namn är Temagruppen Sverige AB och vårt organisationsnummer är 556105-8131.

"Temas styrka är vår breda kompetens, erfarenhet och vårt framgångsrika arbetssätt."

Temagruppen är

en del av PE

Vi förnyar oss lite

Nu är vi nämligen en del av PE, vilket innebär att du får tillgång till ännu mer kompetens inom samhällsbyggnad och industri. Välkommen till pe.se om du vill veta mer.

Nu får du tillgång till ännu bredare kompetens. Läs mer på pe.se