Uppdragsansvarig Arkitekt till Visby

Vi söker en uppdragsansvarig arkitekt med minst 3-5 års erfarenhet som uppdragsansvarig till vårt kontor i Visby. Vi vill att du som söker har ett stort intresse av gestaltning och är en duktig projektör. Goda samarbeten och hög servicenivå är en sjävklarhet för dig.

Vi söker en uppdragsansvarig arkitekt med känsla för gestaltning och vana att driva projekt. Vi tror att du som söker har minst 3-5 års erfarenhet som uppdragsansvarig, höga ambitioner och vill utvecklas i din yrkesroll. Goda samarbeten och hög servicenivå är en självklarhet för dig.

Vi erbjuder ett spännande jobb med utvecklingsmöjligheter i ett av Sveriges ledande företag inom arkitektur, landskapsarkitektur, inredningsarkitektur och stadsbyggnad. Vi fokuserar på engagemang, framåtanda och hög ambitionsnivå. Idag har Tema 150 medarbetare på fem orter i Sverige. På Tema i Visby är vi 9 medarbetare och vill bli fler. Vi arbetar med en mängd olika uppdrag, till exempel bostäder, kontor och handel ofta i samarbete med andra avdelningar inom Tema.

Välkommen med din ansökan, vi startar intervjuer löpande. Vid frågor kontakta [email protected]

  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx, odt, wpd, rtf, wps.

En attraktiv arbetsgivare där engagemang, framåtanda och hög ambitionsnivå står i fokus.

Temagruppen är

en del av PE

Vi förnyar oss lite

Nu är vi nämligen en del av PE, vilket innebär att du får tillgång till ännu mer kompetens inom samhällsbyggnad och industri. Välkommen till pe.se om du vill veta mer.

Nu får du tillgång till ännu bredare kompetens. Läs mer på pe.se