Uppdragsansvarig landskapsarkitekt till Uppsala

Uppsalakontoret söker en uppdragsansvarig landskapsarkitekt med känsla för gestaltning och erfarenhet av att driva projekt. Du är en lagspelare och hög servicenivå till både kund och medarbetare är en självklarhet för dig.

Vi erbjuder möjligheten att arbeta med en mängd olika uppdrag som offentliga parker, torg och gator, nyproduktion och upprustning av bostadsmiljöer. I flera av våra uppdrag samarbetar vi med andra avdelningar inom Tema, som arkitektur, inredningsarkitektur eller stadsbyggnad. Kreativitet och ett bra samarbete är viktiga nycklar i våra uppdrag. Vi arbetar målmedvetet mot att utmärka oss i våra uppdrag, inte bara som skickliga gestaltare och formgivare utan även som starka rådgivare till våra kunder. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och vara med att forma vårt arbete. Vår företagskultur bygger på att ta vara på din kompetens och förmåga som individ. Tillsammans åstadkommer vi det bästa resultatet för våra kunder, och för de som ska vistas i de miljöer vi skapar.

Tema är idag 150 medarbetare och har kontor i Stockholm, Uppsala, Visby och Malmö. Bland oss hittar du bland annat arkitekter, landskapsarkitekter, inredningsarkitekter och planarkitekter. Snart kanske vi även hittar dig här hos oss.

Välkommen med din ansökan, vi startar intervjuer löpande. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor, hör av dig till [email protected]

  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx, odt, wpd, rtf, wps.

Temagruppen är

en del av PE

Vi förnyar oss lite

Nu är vi nämligen en del av PE, vilket innebär att du får tillgång till ännu mer kompetens inom samhällsbyggnad och industri. Välkommen till pe.se om du vill veta mer.

Nu får du tillgång till ännu bredare kompetens. Läs mer på pe.se