Uppdragsansvarig landskapsarkitekt till Stockholm

Vi söker en uppdragsansvarig landskapsarkitekt till vårt kontor i Stockholm. Vi vill att du som söker är en driven gestaltare, har förmåga att inspirera och brinner för goda samarbeten. Du är en lagspelare och har ett genuint intresse av att få andra att utvecklas.

Vi erbjuder möjligheten att arbeta med intressanta projekt i ett framgångsrikt team där du blir en del av Temas kontor på Kungsholmen i Stockholm. Vi utformar offentliga miljöer, i allt från stenstad till parker och bostadsområden. Vi arbetar målmedvetet mot att utmärka oss i våra uppdrag, inte bara som skickliga gestaltare och formgivare, utan även som starka rådgivare till våra kunder. Hos oss får du möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och vara med att forma vårt arbete. Vår företagskultur bygger på att ta vara på din kompetens och förmåga som individ. I flera av våra uppdrag samarbetar vi med andra kompetenser inom Tema, som arkitektur, inredningsarkitektur och stadsbyggnad. Tillsammans åstadkommer vi det bästa resultatet för våra kunder, och för de som ska vistas i de miljöer vi skapar.

Välkommen med din ansökan, vi startar intervjuer löpande. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor, hör av dig till [email protected]

  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx, odt, wpd, rtf, wps.

Temagruppen är

en del av PE

Vi förnyar oss lite

Nu är vi nämligen en del av PE, vilket innebär att du får tillgång till ännu mer kompetens inom samhällsbyggnad och industri. Välkommen till pe.se om du vill veta mer.

Nu får du tillgång till ännu bredare kompetens. Läs mer på pe.se