Uppdragsansvarig arkitekt till Stockholm

Vi söker en uppdragsansvarig arkitekt med känsla för gestaltning och ett upparbetat kontaktnät. Vi tror att du som söker har minst 10 års erfarenhet, höga ambitioner och vill utvecklas i din yrkesroll.  Du är en lagspelare och hög servicenivå till kund och medarbetare är en självklarhet för dig.

Vi erbjuder ett spännande jobb med utvecklingsmöjligheter där du blir en del av Temas kontor på Kungsholmen i Stockholm. Inom stadsbyggnad erbjuder Tema tjänster från översiktlig planering och stadsbyggnadsvisioner till färdig detaljplan. Vi arbetar med en mängd olika uppdrag, som till exempel bostäder, kontor och handel. I flera av våra uppdrag samarbetar vi med andra kompetenser inom Tema, som landskapsarkitekter och inredningsarkitekter. Kreativitet och ett bra samarbete är viktiga nycklar i våra uppdrag.

Välkommen med din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande. Vid frågor kontakta [email protected] eller [email protected]

  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx, odt, wpd, rtf, wps.

Temagruppen är

en del av PE

Vi förnyar oss lite

Nu är vi nämligen en del av PE, vilket innebär att du får tillgång till ännu mer kompetens inom samhällsbyggnad och industri. Välkommen till pe.se om du vill veta mer.

Nu får du tillgång till ännu bredare kompetens. Läs mer på pe.se