Handläggande landskapsarkitekt till Stockholm

Vi söker handläggande landskapsarkitekter med 3-6 års erfarenhet till vårt kontor på Kungsholmen i Stockholm. Vi vill att du som söker har ett stort intresse av gestaltning och är en duktig projektör. Du är en god kommunikatör och tycker om att arbeta kreativt tillsammans med andra.

Vi erbjuder möjligheten att arbeta med intressanta projekt i ett framgångsrikt team. Tema etablerades 1957 och är idag ett av Sveriges ledande företag inom arkitektur, landskapsarkitektur och projektledning. Vi utformar offentliga miljöer, i allt från stenstad till parker och bostadsområden. Vi arbetar målmedvetet mot att utmärka oss i våra uppdrag, inte bara som skickliga gestaltare och formgivare utan även som starka rådgivare till våra kunder. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och vara med att forma vårt arbete. Vår företagskultur bygger på att ta vara på din kompetens och förmåga som individ. Tillsammans åstadkommer vi det bästa resultatet för våra kunder, och för de som ska vistas i de miljöer vi skapar.

Välkommen med din ansökan, vi startar intervjuer löpande. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor, hör av dig till [email protected]

  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx, odt, wpd, rtf, wps.

Temagruppen är

en del av PE

Vi förnyar oss lite

Nu är vi nämligen en del av PE, vilket innebär att du får tillgång till ännu mer kompetens inom samhällsbyggnad och industri. Välkommen till pe.se om du vill veta mer.

Nu får du tillgång till ännu bredare kompetens. Läs mer på pe.se