Handläggande arkitekt till Stockholm

Vi söker en handläggande arkitekt med känsla för gestaltning och vana att driva projekt. Vi vill att du som söker har några års erfarenhet, har höga ambitioner och är en duktig projektör. Erfarenhet av bostäder är meriterande.

Vi erbjuder ett spännande jobb med utvecklingsmöjligheter där du blir en del av Temas kontor på Kungsholmen i Stockholm. Vi arbetar målmedvetet mot att utmärka oss i våra uppdrag, inte bara som skickliga gestaltare och formgivare utan även som starka rådgivare till våra kunder. Vi värdesätter samarbete mellan våra kompetenser inom Tema – arkitekter, landskapsarkitekter, inredningsarkitekter och stadsbyggnad. Tillsammans åstadkommer vi det bästa resultatet för våra kunder, och för de som ska vistas i de miljöer vi skapar.

Tema är idag 150 medarbetare och har kontor i Stockholm, Uppsala, Visby och Malmö. På Stockholmskontoret är vi för närvarande drygt 60 medarbetare och snart kanske vi även hittar dig här hos oss.

Välkommen med din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande. Vid frågor kontakta [email protected] eller [email protected]

  • Accepterade filtyper: pdf, doc, docx, odt, wpd, rtf, wps.

Temagruppen är

en del av PE

Vi förnyar oss lite

Nu är vi nämligen en del av PE, vilket innebär att du får tillgång till ännu mer kompetens inom samhällsbyggnad och industri. Välkommen till pe.se om du vill veta mer.

Nu får du tillgång till ännu bredare kompetens. Läs mer på pe.se