Tack för ett spännande 2018!

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR! Ett varmt tack till alla våra kunder och samarbetspartner. Tack för alla fina samarbeten och fantastiska projekt.

Ett varmt tack och GOD JUL riktar vi till alla våra kunder, fina samarbetspartner och fantastiska projekt!

Vår julgåva 2018 går till Hand in Hand. Med stöd och utbildning hjälper de framför allt kvinnor att starta företag och ta sig och sin familj ur fattigdom.

Varma julhälsningar från oss alla på Tema.
Med ett urval av årets många fina projekt och roliga händelser tackar vi för ett fantastiskt år!

Den 2 oktober togs det första spadtaget till de två nya tillbyggnaderna för Ångströmlaboratoriet i Uppsala. Tema är generalkonsult, arkitekt och landskapsarkitekt i detta uppdrag. PE Projektledare är Projekteringsledare och Projekt-el är el-konsult.

 

I Vattenfalls nya byggnad skapar interiören en vi-känsla och ger förutsättning för kreativa samarbeten, goda idéer uppstår när människor möts.

Kv Sirius i Malmö är ett nytt kontorshus för Wihlborg där Tema utöver byggnaden även gjort landskapsgestaltningen.

Fridhemsplans tunnelbanestation längs med grön linje rustas upp. Tema har i uppdrag att rita den nya gestaltningen av stationen längs med plattformsnivå åt Trafikförvaltningen/SL. Bygget planerar att starta sommaren 2019.

Hållbarhet och återbruk har varit utgångspunkten i Temas flytt- och inredningsuppdrag åt VafabMiljö i Västerås. Ett bra samarbete mellan våra inredare och en engagerad beställare med vår hållbarhetscoach Anna Holst som rådgivare.

 

Absolut Vodka Visitor Center i Åhus slog upp dörrarna för allmänheten den 4 augusti. Tema har haft rollen som ansvarig inredningsarkitekt för projektet där man har varit omsorgsfull med att återskapa originalet och arbetat mycket med ytskikten i den vackra sekelskiftesvillan.


Tema deltog i utställningen DESIRE – arkitektur för vår framtida livsmiljö, på Form/Design Center i Malmö, under hösten. Malmökontorets kreativa bidrag är mycket aktuellt och ställer frågor om behov i staden och ger förslag på hur dessa kan bidra till nya mötesplatser.

Ekodukten över E6 mellan Mölndal och Kungsbacka invigdes den 31 augusti. Tema har varit ansvarig för gestaltning samt visualisering av projektet som underkonsult till Markera Mark Göteborg.

Östra Länken i Luleå blev Årets Bygge! Till detta stora projekt har Tema bidragit med landskapsanalys samt gestaltningsprogram för projektet samt projekterat två broar, parkanläggningar, lekplatser, gång-, cykel och övriga vägar i nära samarbete med konsulter inom bro, VA, trafik, el och belysning samt miljö.

Under hösten tillträdde Anna Neuhauser (mitten) rollen som regionchef och Linda Magnusson Kärrstedt (vänster) som ny studiochef på Malmökontoret. Kjell Sandquist, som för övrigt firar hela 40 år inom företaget, fortsätter som senior uppdragsansvarig.

Vi har haft traditionella och uppskattade event på våra kontor under året. I april bjöd Tema in till vårmingel på Stockholmskontoret, Räkan hölls enligt tradition i Uppsala och nyligen Skinkmackan i Malmö.


Några av oss har även hållit igång med lunchjogg med Midnattsloppet som final tillsammans med PE.

Vi har under året arbetat med många spännande projekt, haft inspirerande utbildningar och lokala arkitekturevent. Nu ser vi fram emot 2019 och nya spännande tider.

Vi önskar God Jul och stort tack till alla för ett fantastiskt 2018!

Temagruppen är

en del av PE

Vi förnyar oss lite

Nu är vi nämligen en del av PE, vilket innebär att du får tillgång till ännu mer kompetens inom samhällsbyggnad och industri. Välkommen till pe.se om du vill veta mer.

Nu får du tillgång till ännu bredare kompetens. Läs mer på pe.se