Årets säljare – Kjell Sandquist

Kjell Sandquist i Malmö utsågs till Årets säljare i samband med koncernens julfest på Berns.

Vi är stolta över vår arkitektkollega Kjell Sandquist som utsågs till Årets säljare under PE koncernens gala och julfest på Berns under torsdagskvällen.

Juryns motivering:
Firar i år 40 år på Tema och drar fortfarande in många fina projekt till kontoret – inte bara i Malmö, utan över hela landet. Kjell är med i projekten initialt men ger sedan dessa vidare till andra arkitekter på andra orter, som på detta sätt får utveckla projekten, växa och få nya kundkontakter. Han arbetar precis som en duktig säljare på PE ska göra!

Grattis Kjell, hur känns det att ha vunnit priset som Årets säljare?
Det känns väldigt roligt att ha vunnit detta pris och att bli uppmärksammad för sitt arbete i ”frontlinjen”. Vill också tacka för en trevlig kväll!

Ska du fira på något speciellt sätt?
Jag har blivit gratulerad av många både internt och av vänner. Har också druckit champagne med familjen och på tisdag blir det tårta på kontoret!

Vad visar vinsten tycker du?
En viktig ingrediens i säljet är att bygga förtroende. Något man får när kunden ser att jag förstått deras aktuella affär och omsätter den i en funktionell och smart byggnad.

Hur ska en bra säljare vara?
Engagerad, lyssna och se möjligheter är viktiga delar i mitt sälj. Och det har lett till återkommande uppdrag inte bara i Malmö utan över hela landet. Det ger mig mer lust att fortsätta och utveckla affären vidare.

Vad tycker du är viktigast att vi fokuserar på i koncernen framöver?
Alla goda utvecklingsidéer och projekt som det berättades om på PE-forum ska nu kanaliseras ut på lokalkontoren. Viktigt att det inte uppfattas som något som sker på HK utan som nu snabbt blir en del i vår vardag och i våra uppdrag. Jag tror att ett viktigt nyckelord är Delaktighet för medarbetarna på våra kontor. Verksamheten sker som bekant på våra lokala marknader.

Temagruppen är

en del av PE

Vi förnyar oss lite

Nu är vi nämligen en del av PE, vilket innebär att du får tillgång till ännu mer kompetens inom samhällsbyggnad och industri. Välkommen till pe.se om du vill veta mer.

Nu får du tillgång till ännu bredare kompetens. Läs mer på pe.se