Länsförsäkringar, Stockholm

Nya lokaler på Humlegårdsgatan 20

Länsförsäkringar, Stockholm

Nya lokaler på Humlegårdsgatan 20

Länsförsäkringar, Stockholm

  • Kund:Länsförsäkringar
  • Tjänster:Inredningsarkitektur
  • Omfattning:Total LOA 750 kvm
  • Kontakt:Ulla Bladh
  • Projekttid:2017-2018

Länsförsäkringar ville kunna addera sin verksamhet med mäklare och även vara mer tillgängliga och letade därför efter nya lokaler. Tema fick uppdraget att hjälpa Länsförsäkringar med att analysera de olika lokalalternativen, ta fram planlösningar, ta fram koncept, kulör-och materialspecifikation samt att göra inredningsprojektering.

Man beslöt att skriva kontrakt med en fastighetsägare på Humlegårdsgatan. Lokalen består av ett nedre plan där det nu finns en kundmottagning där alla ärenden kan omhändertas som erbjuds av Länsförsäkringar. Ambitionen har varit att kunden ska få ett personligt bemötande och uppleva känslan av ett modernt, nytänkande företag. Därför möts man inte av en traditionell receptionsdisk, utan leds in via en passage där det redan efter några meter går att slå sig ner och utföra sin ärenden på egen hand. Vill man ha hjälp får man röra sig en bit till in i lokalen. Där möts kunden av tre bemannade podier där hjälp kan fås av Länsförsäkringars medarbetare. Det finns också ytterligare möjligheter att själv lotsa sig fram med sina ärenden vid en arbetsbänk med datorer. På detta plan finns också ett antal mötesrum för kunder.

Mitt i lokalen leder en spiraltrappa upp till det övre planet. Här finns ytterligare kundmötesrum samt kontorslokaler och medarbetarnas pausrum.

Lokalen har inretts med moderna material och belysning väl anpassade efter den låga takhöjden och den delvis mörka lokalen.

Kulörsättningen följer Länsförsäkringars grafiska profilkulörer, dock med en ”twist” för att uppnå en mer spännande och modern upplevelse.

Välkommen till Länsförsäkringars nya kundcenter på Humlegårdsgatan 20.

 

Temagruppen är

en del av PE

Vi förnyar oss lite

Nu är vi nämligen en del av PE, vilket innebär att du får tillgång till ännu mer kompetens inom samhällsbyggnad och industri. Välkommen till pe.se om du vill veta mer.

Nu får du tillgång till ännu bredare kompetens. Läs mer på pe.se