Hållbar livsstil på Holistic

Holistic, Norrköping

  • Kund:Holistic
  • Tjänster:Inredningsarkitektur
  • Kontakt:Ulla Bladh
  • Projekttid:2016

Värdegrunden ”Kärlek, Sanning och Ansvar” var utgångspunkten när Tema profilerade hälsoföretaget Holistics kontor. Resultatet är lokaler med en stark identitet som uttrycker Holistics filosofi om en hälsosam och hållbar livsstil. Naturnära material, behaglig belysning, inkännande kulörer och spännande variation skapar rätt känsla. Här går man utan skor på det vackra askgolvet. Det är en njutning för själ och öga att besöka Holistic.

Med entré direkt från gatan möts besökaren av publik yta med plats för seminarium, kundmöten och utbildningar. Här finns ett baristapentry, ett växthus och en vattentrappa. Materialen är enkla och avskalade och den varma och välkomnande känslan ges av den färgrika inredningen och den växtväggen. Innanför den publika ytan kan man ana Holistics yogarum. Här ges medarbetarna möjlighet till avslappning och möjlighet att fylla på med energi.

Den specialdesignade trappan i ask leder upp till kontorsdelen med konferensrum, öppna mötesplatser, tysta rum och kontorsarbetsplatser. Alla utrymmen är inredda med omsorg om att skapa variation. I det stora köket ger marmorbänkar och ett långbord i trä ett inbjudande intryck och hemma hos-känsla. Här träffas medarbetarna för att fika, äta och umgås.

”Resultatet är ett kontor med en stark identitet som uttrycker Holistics filosofi om en hälsosam och hållbar livsstil.”

Temagruppen är

en del av PE

Vi förnyar oss lite

Nu är vi nämligen en del av PE, vilket innebär att du får tillgång till ännu mer kompetens inom samhällsbyggnad och industri. Välkommen till pe.se om du vill veta mer.

Nu får du tillgång till ännu bredare kompetens. Läs mer på pe.se